Lunch på restaurang Indian Haweli i Malmö 

Hej fina. Nu har vi precis kommit hem efter en lång promenad genom stan. Vid tvåtiden blev vi hungriga och hamnade på restaurang Indian Haweli – indisk mat på Möllan här i Malmö.

Det var rätt mycket folk på restaurangen. Jag beställde en gryta med räkor, tomatsås, curry med mera. Riktigt gott! Carl tog in en stor tallrik med en massa olika rätter. Han behöver ju mycket för att bli mätt:). Det var ingen jättebillig lunch, omkring 150 SEK per rätt, men vi gillade verkligen maten och personalen var trevlig så det var det värt en söndag som denna!:)

Efter lunchen passade vi på att handla lite innan vi promenerade hem igen. Svängde även in i en butik som sålde nötter, det var det enda dom sålde. Så charmigt och trevligt med så nischade butiker. Vi köpte med oss både valnötter och saltade mandlar. Så gott!

Nu är vi hemma och ska tag  lite saker. Carl ska ju på volleyboll ikväll vid sjutiden och innan dess ska vi städa, tvätta, laga mat och äta. Till min glädje såg jag att grannarna tagit fram ute-fåtöljerna på vår innergård. Så mysigt! Vi har även ett stort bord med stolar och en grill  som man kan boka om man ska ha någon middag, fest eller något annat.

Några bilder från idag. Har knappt varit i Folkets Park innan men den är ju trevlig såhär på våren! Mycket liv!:)

Lämna en kommentar